Fargerik skinkesalat

Fargerik skinkesalat

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Soya

Basisvarer:
    Kokt mager skinke
    500 g
    (Soya, Laktose)
    Grønne bønner
    1 pakke
    Brokkoli
    1 stk
    Hjertesalat
    1 stk
    Restaurantsalat
    1 pakke
    Appelsin
    2 stk
    Ananas
    1/2 stk
    Sennepsdressing
    1 pakke
    (Sulfitt, Sennep)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server gjerne med ferskt, grovt brød eller et grovt rundstykke til.

    Skrell appelsinen og del den i fileter. Del ananas i biter på samme størrelse som appelsinfiletene.
    Del brokkoli i mindre buketter. Kok brokkolibuketter og grønne bønner i lettsaltet vann til de er så vidt møre. Avkjøl grønnsakene raskt i kaldt vann og la dem renne godt av seg.
    Riv opp salaten i passe store biter og anrett den på et fat. Fordel brokkoli og bønner over. Legg appelsinbåter, ananas og skinke på toppen. Server med sennepsdressing ved siden av eller bland den inn i salaten.
    500 g
    1 ss à 20 g
    369
    God middag!