Pølsewok med nudler

Pølsewok med nudler

4 (415)
Under 20 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Liste
      Liste
      Bilder
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      Finn frem skjærebrett og kniv. Del pølsene i to på langs og dra av skinnet. Kutt pølsene i skiver. pølsene skal stekes sammen med de andre grønnsakene. Hjelp gjerne til med å steke og røre, men vær forsiktig med varmen.

      Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av nudler. Tilpass mengden nudler til din familie.
      Ta skinnet av pølsene og kutt dem i halvmåner. Finhakk hvitløk, kutt gulrot i halvmåner og skjær rødløk i skiver. Varm opp en stor stekepanne med olje. Om du ikke har en stor stekepanne, kan du steke i to omganger. Ha pølser, gulrot, løk og hvitløk i pannen, og la det steke til pølsene er gylne. Grønnsakene skal være møre, men fortsatt med litt krønsj. Ha til slutt i kinakål og bønner, og la det surre med til kålen har falt litt sammen. Smak til med salt og pepper. Tilsett sweet chilisaus og soyasaus om du ønsker det, eller server det ved siden av. Om du ikke vil blande grønnsakene og pølsene sammen, kan du steke dem hver for seg.
      Kok nudlene i rikelig med lettsaltet vann i 2–3 minutter. Hell av vannet, tilsett litt olivenolje og server straks.
      Server varme nudler med pølsewok.
      Tilsett hakket chili og revet ingefær sammen med pølsene for å løfte smaken og gjøre den mer autentisk. Dryss gjerne sesamfrø over woken rett før servering.
      Skulle du ha noe igjen av denne woken er den like god å spise som en kald salat. Tilsett gjerne noen tomater, så har du en deilig lunsj.
      God middag!