Panert sei med villris, asiatisk salat og ponzusaus

Panert sei med villris, asiatisk salat og ponzusaus

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Villrisblanding
125 g
Grønne bønner
150 g
Reddiker
1 pakke
Finsnittet hodekål
150 g
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Koriander
1 bunt
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Ponzusaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend litt finhakket koriander inn i risen for ekstra god smak!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt aspargesbønner i to, og reddiker i fire båter. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek fisken i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Varm opp en annen stekepanne eller en vid kjele med litt olje til høy varme. Stek aspargesbønner, reddiker, finsnittet hodekål og sesamfrø i 2–3 minutter, eller til kålen faller litt sammen. Krydre grønnsakene med salt og pepper.
Topp grønnsakene med koriander, og server retten med limebåter og ponzusaus.
God middag!