Panert sei med villris, asiatisk salat og ponzusaus
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Villrisblanding
125 g
Grønne bønner
150 g
Reddiker
1 pakke
Finsnittet hodekål
150 g
Sesamfrø
1 pakke
Koriander
1 bunt
Tempurasei
330 g
Ponzusaus
1 pakke
Lime
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend litt finhakket koriander inn i risen for ekstra god smak!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt aspargesbønner i to, og reddiker i fire båter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek fisken i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Varm opp en annen stekepanne eller en vid kjele med litt olje til høy varme. Stek aspargesbønner, reddiker, finsnittet hodekål og sesamfrø i 2–3 minutter, eller til kålen faller litt sammen. Krydre grønnsakene med salt og pepper.
Topp grønnsakene med koriander, og server retten med limebåter og ponzusaus.
God middag!