Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bløtdyr·
- Lupin·
- Egg·
- Gluten·
- Melk·
- Soya·
- Nøtter·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- hvetemel
- olivenolje
- pepper
- salt
Rød paprika
1 stk
Pizzadeig
2 stk
Hvetemel
Bakepapir (kan sløyfes)
Pizzasaus
1 pakke
Revet mozzarella
2 pakke
Pepperoni
1 pakke
Strimlet skinke
1 pakke
Pizzadeig
1 stk
Hvetemel
Bakepapir (kan sløyfes)
Klasetomat
1 stk
Ruccola
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
Tomatpesto
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Olivenolje
2 ss
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ikke har en kjevle tilgjengelig kan du bruke en glassflaske til å kjevle ut pizzadeigen.
Sett stekeovnen på 250 grader.
Rens og kutt paprika i skiver.
Ha mel på hendene, og bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnene når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnene over på to stekebrett med bakepapir.
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og strø over revet ost. Topp pizzaene med skinke, pepperoni og paprikaskiver, og stek dem i ovnen i 8-12 minutter. Stek dem hver for seg for best mulig resultat.
Stek dem hver for seg for best mulig resultat.
Sett stekeovnen på 250 grader.
Del tomaten i tynne skiver. Skyll og tørk ruccola. Kutt den ferske mozzarellaen i terninger.
Kjevle ut pizzabunnen. Se tips. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Ha pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
Fordel pesto jevnt utover pizzabunnen, og strø over revet ost, tomatskiver og mozzarellaterninger. Stek pizzaen i ovnen i 10-12 minutter.
Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccola, olivenolje, salt og pepper.
God middag!