Grillet indrefilet av svin med kremet potetsalat, asparges og tomat
Ny oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Timian og bladpersille
1 pakke
Kinesisk hvitløk
½ stk
Lime
1 stk
Marinert indrefilet av svin
300 g
Tomat
1 stk
Rødløk
1 stk
Asparges
1 bunt
Hjertesalat
1 stk
Maiskolber
1 pakke
Kryddersmør
1 pakke
Potetsalat
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tre gjerne kjøttet på grillspyd om du ønsker det!
Varm opp grillen. Se punkt 6 hvis du ikke ønsker å grille.
Riv av bladene på timian og persille og finhakk sammen med hvitløk. Ha urter og hvitløk over i en bolle og ha på 2 ss olje og limesaft fra en lime. Del indrefileten i fingertykke skiver og fordel marinaden på skivene. La marinaden være på i omtrent 10 minutter før du griller skivene.
Knekk av 2-3 cm av bunnene på aspargesen. Del tomaten og løk i to og hjertesalatene i 4 båter. Grill tomaten og løken 4-5 minutter før du griller maiskolbene i 4-5 minutter på hver side. Hjertesalaten og aspargesen trenger bare 2-3 minutter på grillen.
Grill kjøttet på medium høy varme 2-3 minutter på hver side. La kjøttet hvile i 3-4 minutter før servering.
Server marinert indrefilet av svin med stekte grønnsaker, mais og potetsalat. Ha kryddersmør på kjøttet og maisen ved servering.
Sett på ovnen på 220 grader og sett på en kjele med vann til å koke maiskolbene. Ha tomater og løk på et stekebrett og ha på salt, pepper og olje. La tomater og løk stå i ovnen i 15 minutter, ha deretter hjertesalatbåtene i ovnen 4-5 minutter og aspargesen i 1-2 minutter sammen med løk og tomat. Steke indrefiletskivene i en stekepanne 2-3 minutter på hver side.
God middag!