Stekte nudler med wokgrønnsaker og skinke

Stekte nudler med wokgrønnsaker og skinke

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
Eggnudler
½–1 pakke
(Egg, Hvete)
Gulrøtter
2 stk
Hodekål
300 g
Rødløk
1 stk
Lime
1 stk
Kokt skinke i strimler
100 g
Woksaus med soya og sesam
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Bløtdyr, Hvete)
Egg
2 stk
(Egg)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Dette er en mild rett som skal passe hele familien. Ønsker du en sterkere rett kan du tilsette litt fersk eller tørket chili. Det er også godt med srirachasaus.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudler.
Skrell gulrot, og kutt gulrot og hodekål i tynne strimler. Del rødløk i tynne skiver. Del lime i båter.
Ha olje i en varm stekepanne. Stek grønnsakene i 2–3 minutter. Stek gjerne i to omganger hvis det blir mye i pannen. Tilsett skinke og stek videre i 2 minutter.
Tilpass mengden nudler til din familie. Kok nudlene i 4 minutter. Hell av vannet og skyll nudlene i kaldt vann.
Tilsett nudlene og woksausen i pannen, og rør godt. Visp sammen eggene og hell dem over nudler og grønnsaker. Rør om til eggene har stivnet. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt soyasaus.
Server stekte nudler med wokgrønnsaker, skinke og lime.
God middag!