Stekte nudler med wokgrønnsaker og skinke
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Bløtdyr·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Eggnudler
½–1 pakke
Gulrøtter
2 stk
Hodekål
300 g
Rødløk
1 stk
Lime
1 stk
Kokt skinke i strimler
100 g
Woksaus med soya og sesam
1 pakke
Egg
2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dette er en mild rett som skal passe hele familien. Ønsker du en sterkere rett kan du tilsette litt fersk eller tørket chili. Det er også godt med srirachasaus.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudler.
Skrell gulrot, og kutt gulrot og hodekål i tynne strimler. Del rødløk i tynne skiver. Del lime i båter.
Ha olje i en varm stekepanne. Stek grønnsakene i 2–3 minutter. Stek gjerne i to omganger hvis det blir mye i pannen. Tilsett skinke og stek videre i 2 minutter.
Tilpass mengden nudler til din familie. Kok nudlene i 4 minutter. Hell av vannet og skyll nudlene i kaldt vann.
Tilsett nudlene og woksausen i pannen, og rør godt. Visp sammen eggene og hell dem over nudler og grønnsaker. Rør om til eggene har stivnet. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt soyasaus.
Server stekte nudler med wokgrønnsaker, skinke og lime.
God middag!