Chorizoburger med serrano og chevresalat, bakt potet, nøtter og gulrøtter
Ny oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Peanøtter·
- Melk·
- Nøtter
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gulrøtter
2 stk
Poteter
400 g
Chorizoburgere
1 pakke
Hamburgerbrød
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Salsa
1 beger
Chevre med ramsløk
1 pakke
Nøttemiks
1 pakke
Vårløk
1 pakke
Serranoskinke
1 pakke
Restaurantsalat
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt av chevren på burgeren om du ønsker en cheeseburger!
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Skrell og del opp gulrøttene i staver. Fordel gulrøttene i en ildfast form, vend inn litt olje, salt og pepper og bak i ovnen i ca 15 minutter. Vask potetene og kutt dem i båter. Ha potetbåtene over i en ildfast form, og ha på olje, salt og pepper. Bak potetbåter og gulrotstaver i ovnen til de er møre. Det tar omtrent 25–30 minutter. Vend om underveis for en jevnere steking.
Skyll grønnsakene, og del av bladene på salaten. Del tomaten i skiver, vårløken i tynne skiver. Fordel restaurantsalaten utover og fordel chevre, vårløk, serranoskinke og nøttemiks over.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme med litt olje, og stek chorizoburgerne i ca 4 minutter på hver side eller til de er gjennomstekt.
Varm burgerbrødene i ovnene i 2-3 minutter, før du setter sammen burgerne.
Server chorizoburger med salsa, serrano og chevresalat, bakt potet, nøtter og gulrøtter
God middag!