Pasta med bacon, selleri og tomatsaus

Pasta med bacon, selleri og tomatsaus

3.91 (104)
Under 20 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Evt. nykvernet sort pepper
    • extra virgin olivenolje
    • salt
    • smør eller solsikke-/rapsolje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt olivenolje i kokevannet til pastaen, da blir den blankere og smaker ekstra godt. Vær oppmerksom på at pestoen inneholder nøtter. Server gjerne pastaen med revet parmesan eller annen ost over.

    Sett over en kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta. Kok pastaen al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10 minutter.
    Skyll stangsellerien og kutt den i ½ cm tykke skiver. Finhakk hvitløk og del tomat i fire.
    Stek baconet sprøtt i en stekepanne med olje eller smør. Når baconet er sprøtt, ha i stangsellerien og la den frese med i 4–5 minutter. Tilsett tomatene, legg over lokk og la pannen stå på medium varme i omtrent 4 minutter. Ha i hvitløk og la den frese i et lite minutt. Tilsett pesto og hakkede tomater. La det hele koke opp.
    Sil av pastaen i et dørslag og ha den tilbake i kjelen. Bland inn tomatsausen. Server pasta med nykvernet sort pepper litt god olivenolje.
    God middag!