Fargerik skinkesalat

Fargerik skinkesalat

Ny oppskrift
Under 30 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Margarin
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ønsker du mer proteiner i denne retten, passer det godt med kokte egg.

    Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft og kok opp en kjele med vann til grønnsakene.
    Finhakk eller press hvitløk. Bland sammen margarin og hvitløk i en liten bolle. Del de grove bagettene på langs. Smør hvitløksmøret utover bagettene. Legg bagettene på et stekebrett med bakepapir og stek dem sprø i ovnen. Det tar omtrent 8–10 minutter.
    Skrell appelsinen og del den i båter. Ta av det hvite skinnet på båtene. Skjær skallet av ananasen og fjern stilken i midten. Skjær ananasen i passe store biter.
    Del brokkolien i mindre buketter. Kok brokkoli og grønne bønner i 3–4 minutter i lettsaltet vann slik at de er så vidt møre. Avkjøl grønnsakene raskt i kaldt vann og la dem renne av seg.
    Skyll og tørk salaten, og anrett den på et fat. Fordel brokkoli og grønne bønner over. Legg appelsinbåter, ananas og skinke på toppen.
    Server fargerik salat med sennepsvinaigretten enten ved siden av eller blandet inn i salaten. Ha hvitløksbrød ved siden av.
    Middagsrester? Ta vare på restene i en lufttett matboks og spis dem til lunsj dagen etter.
    Mengde: 300 g Dressing: 1 ss Hvitløksbagett: 30 g Energiinnhold: 250 kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde
    God middag!