Kyllingsalat med cæsardressing og bagetter
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Havre·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Kyllingstrimler
300 g
Trippelsalat
1 pakke
Agurk
1 stk
Cherrytomater
125 g
Rødløk
1/2 stk
Grana Padano
1 stk
Cæsardressing
85 g
Grove bagetter
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt krutonger i salaten for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 220 grader. Bruk varmluftsfunksjon hvis ovnen din har det.
Skyll grønnsakene, og del salaten i grove biter. Kutt cherrytomatene i to, agurken i terninger og rødløken i tynne skiver. Bland sammen grønnsakene i en serveringsskål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kyllingstrimlene i 3–4 minutter, eller til de er gjennomstekt. Krydre kyllingen med litt salt og pepper.
Stek bagettene på en rist midt i ovnen i 4–5 minutter.
Vend kyllingen og halvparten av cæsardressingen inn i salaten. Finriv Grana Padano-osten, og strø den over salaten. Skjær bagettene i to og, smør dem med smør. Server bagettene og resten av cæsardressingen ved siden av salaten.
God middag!