Kyllingsalat med cæsardressing og bagetter

Kyllingsalat med cæsardressing og bagetter

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Kyllingstrimler
300 g
Trippelsalat
1 pakke
Agurk
1 stk
Cherrytomater
125 g
Rødløk
1/2 stk
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Cæsardressing
85 g
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Grove bagetter
1 pakke
(Bygg, Havre, Hvete, Rug)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt krutonger i salaten for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 220 grader. Bruk varmluftsfunksjon hvis ovnen din har det.
Skyll grønnsakene, og del salaten i grove biter. Kutt cherrytomatene i to, agurken i terninger og rødløken i tynne skiver. Bland sammen grønnsakene i en serveringsskål. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kyllingstrimlene i 3–4 minutter, eller til de er gjennomstekt. Krydre kyllingen med litt salt og pepper.
Stek bagettene på en rist midt i ovnen i 4–5 minutter. 
Vend kyllingen og halvparten av cæsardressingen inn i salaten. Finriv Grana Padano-osten, og strø den over salaten. Skjær bagettene i to og, smør dem med smør. Server bagettene og resten av cæsardressingen ved siden av salaten.
God middag!