Grillet indrefilet av svin med spicy potetsalat, asparges og tomat

Grillet indrefilet av svin med spicy potetsalat, asparges og tomat

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
Småpoteter
300 g
Tomat
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Koriander
1/2 bunt
Chilimajones
85 g
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Marinert indrefilet av svin
300 g
(Soya, Hvete)
Norsk asparges
250 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rull sammen korianderen før du finhakker den. Slik får du jevne, små biter.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt potetene i to og kok potetbitene i ca. 10 minutter, eller til de er gjennomkokte. Sil deretter av vannet og avkjøl potetbitene ved å skylle dem i kaldt vann.
Skjær indrefileten i to på langs og deretter i to på tvers, slik at du får fire omtrent like store stykker. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek indrefiletstykkene i 1–2 minutter på hver side. Legg indrefiletstykkene i en smurt ildfast form, og stek formen i ovnen i 10–12 minutter. Bruk gjerne et steketermometer hvis du har det, og stek kjøttet til det har en kjernetemperatur på ca. 68 grader. La kjøttet hvile i 3–4 minutter før servering.
Kutt tomaten i terninger, og finhakk rødløken og korianderen. Bland tomaten, rødløken, korianderen og chilimajonesen sammen med potetene i en serveringsskål. 
Knekk av de nederste 2–3 cm på hver asparges. Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til middels høy varme. Stek aspargesene i 1–2 minutter på hver side.
Skjær indrefileten i to på langs, og grill kjøttet i 4–5 minutter på hver side. La kjøttet hvile i ca. 5 minutter før servering. Grill aspargesene i 1–2 minutter på hver side. 
God middag!