Rød kyllingcurry med paprika, jasminris og koriander
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
Jasminris
150 g
Rødløk
1/2 stk
Rød paprika
1 stk
Skivet kyllingfilet
250 g
Kokosmelk
165 ml
Rød currypaste
50 g
Hønsebuljong
1/2 pakke
Gulrot
1 stk
Lime
1 stk
Koriander
1/2 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne retten kan være litt sterk! Smak deg forsiktig frem med currypasten.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell rødløken. Kutt rødløken i skiver og paprikaen i tynne staver. Skrell gulroten og kutt den i skiver.
Varm opp en dyp stekepanne eller en vid, tykkbunnet kjele med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, til den har fått en gyllen stekeskorpe. Ha i rødløken, paprikaen og gulrotskivene, og stek videre i 2-3 minutter. Tilsett deretter kokosmelken, en tredjedel av pakken med currypaste, 1,5 dl vann og hønsebuljongen. Smak til med mer currypaste om ønskelig. La det hele småkoke i 6-7 minutter.
Kutt limen i båter og grovhakk korianderen. Server korianderen og limebåtene til retten.
God middag!