Rød kyllingcurry med paprika, jasminris og koriander

Rød kyllingcurry med paprika, jasminris og koriander

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    Jasminris
    150 g
    Rødløk
    1/2 stk
    Rød paprika
    1 stk
    Skivet kyllingfilet
    250 g
    Kokosmelk
    165 ml
    Rød currypaste
    50 g
    Hønsebuljong
    1/2 pakke
    Gulrot
    1 stk
    Lime
    1 stk
    Koriander
    1/2 bunt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Denne retten kan være litt sterk! Smak deg forsiktig frem med currypasten.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Skrell rødløken. Kutt rødløken i skiver og paprikaen i tynne staver. Skrell gulroten og kutt den i skiver.
    Varm opp en dyp stekepanne eller en vid, tykkbunnet kjele med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, til den har fått en gyllen stekeskorpe. Ha i rødløken, paprikaen og gulrotskivene, og stek videre i 2-3 minutter. Tilsett deretter kokosmelken, en tredjedel av pakken med currypaste, 1,5 dl vann og hønsebuljongen. Smak til med mer currypaste om ønskelig. La det hele småkoke i 6-7 minutter.
    Kutt limen i båter og grovhakk korianderen. Server korianderen og limebåtene til retten. 
    God middag!