Fiskekaker med ovnsbakte grønnsaker og kremet fiskesaus

Fiskekaker med ovnsbakte grønnsaker og kremet fiskesaus

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Gulrøtter
2 stk
Brokkoli
1 stk
Småpoteter
300 g
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Fiskekaker
480 g
(Fisk, Melk)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fiskekakene kan også stekes i ovnen sammen med grønnsakene i ca. 10 minutter!

Sett stekeovnen på 240 grader.
Skrell gulrøttene og kutt dem i grove biter. Kutt brokkolien i buketter. Skrell brokkolistilken og kutt den i skiver. Ha gulrøttene og småpotetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15-20 minutter. Stek brokkolien sammen med gulrøttene og potetene de siste 10 minuttene av steketiden.
Ha fiskesausen i en liten kjele og gi den et oppkok. La sausen stå på lav varme frem til servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 2-3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
God middag!