Fiskekaker med ovnsbakte grønnsaker og kremet fiskesaus
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Gulrøtter
2 stk
Brokkoli
1 stk
Småpoteter
300 g
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
Fiskekaker
480 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fiskekakene kan også stekes i ovnen sammen med grønnsakene i ca. 10 minutter!
Sett stekeovnen på 240 grader.
Skrell gulrøttene og kutt dem i grove biter. Kutt brokkolien i buketter. Skrell brokkolistilken og kutt den i skiver. Ha gulrøttene og småpotetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15-20 minutter. Stek brokkolien sammen med gulrøttene og potetene de siste 10 minuttene av steketiden.
Ha fiskesausen i en liten kjele og gi den et oppkok. La sausen stå på lav varme frem til servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 2-3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
God middag!