Kjøttdeig og grønnsaker i wok

Kjøttdeig og grønnsaker i wok

4.11 (160)
Under 20 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      Ønsker du en mer autentisk smak på risen, kan du koke den med litt spisskummen, kanelstang og kardemomme. Det gir en deilig kryddertone.

      Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele. Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det forsiktig koke i 12 minutter under lokk. Sett kjelen til side og la risen etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk. Vend om rett før servering.
      Skrell knutekålen og del den i staver. Del brokkolien i buketter og stilken i staver. Del paprika i tynne strimler og finhakk hvitløk. Varm opp en stekepanne med olje og stek kjøttdeigen i et par omganger. Ha kjøttdeigen over på en tallerken. Ha litt ny olje i pannen og stek knutekål, paprika, brokkoli og hvitløk til det er mørt. Bland inn kjøttdeigen, tilsett woksaus og kok opp. Smak til med salt og pepper.
      Server kjøttdeigwok med ris, sweet chilisaus og soyasaus.
      God middag!