Stroganoff med ris og salat

Stroganoff med ris og salat

Ny oppskrift
Under 15 min
5 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Salt
  • vann
Jasminris
125 g
Vann
1 dl
Salt
1 ts
Stroganoff
1 pakke
Salt
ts
Restaurantsalat
1 pakke
Sennepsdressing
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Salt
Kruspersille
1/2 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

En klatt med rømme eller crème fraîche kan være godt til ved servering. Noen liker også tilsette litt under oppkokingen. Server gjerne med rørte tyttebær ved siden av.

Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele.
Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det forsiktig koke i 12 minutter under lokk.
Sett til siden og la det etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk, og vend om rett før servering.
Ha stroganoffen i en kjele og varm forsiktig opp. Smak eventuelt til med litt salt og pepper.
Ha salatblandingen i en bolle, rist posen med dressing og drypp den over. Smak til med salt og pepper.
Finhakk persille og dryss den over stroganoffen før servering.
Server stroganoff med ris og salat.
God middag!