Koteletter med grønnsaker og ovnsbakte poteter
Ny oppskrift
Under 35 min
0 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- rosmarin, timian eller oregano
- salt
- solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kotelettene kan grilles i 3–4 minutter på hver side. Server da grønnsaker og salsa ved siden av.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft og sett på kjele med lettsaltet vann til koking av grønne bønner.
Skyll potetene, ha dem i en ildfast form og vend inn olje, salt og pepper. Del de største potetene i to. Sett formen midt i ovnen og stek potetene i omtrent 25 minutter.
Finhakk hvitløk. Bland det sammen med urter, olivenolje, salt og pepper. Pensle kotelettene med marinaden.
Skjær rødløk i tynne båter. Kok de grønne bønnene i 1–2 minutter og skyll i kaldt vann.
Når det gjenstår omtrent 10 minutter av potetenes steketid, bland inn løk, bønner og hele cherrytomater i formen. Stek alt sammen de siste 10 minuttene.
Varm opp en stekepanne med litt olje. Stek kotelettene i omtrent 3 minutter på hver side på middels varme. Hell over grønnsakssalsaen og la den bli gjennomvarm sammen med kotelettene.
Server koteletter med grønnsakssalsa, bakte poteter og grønnsaker.
150 g
Stekte poteter: 150 g
Grønnsaker
Grønnsaksalsa: 2 ss
Energiinnhold: 370 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!