Meksikanske fiskepinner med lun bønnesalat og avokadokrem

Meksikanske fiskepinner med lun bønnesalat og avokadokrem

Ny oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Meksikanske fiskepinner
400 g
(Fisk, Hvete)
Sjalottløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Klasetomat
1 stk
Bønnemiks
1 boks
Mais
1 pakke
Sitron
½ stk
Koriander
1 bunt
Guacamole
1 pakke
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Tzatzikikrydder
1 pakke
Sitron
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du en sterkere avokadokrem, smak til med chiliflakes eller annet chilipulver.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Sett brettet i ovnen, og stek fisken til den er gyllen og sprø. Det tar 12–15 minutter.
Skrell og finhakk sjalottløk og hvitløk. Kutt tomat i terninger. Hell bønnene og maisen i en sil, og skyll godt. Hakk koriander.
Varm opp en stekepanne med olje. Stek løk og hvitløk til den er blank. Tilsett bønner og mais, og la det surre på middels varme i 4–5 minutter. Ha i tomat. Riv det gule av sitronskallet på den fine delen av rivjernet, og ha det i pannen. Smak til med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper. Vend inn koriander rett før servering.
Bland sammen guacamolebase, lettrømme og tzatzikikrydder. Smak til med sitronsaft og salt.
Server meksikanske fiskepinner med lun bønnesalat og avokadokrem.
God middag!