Kylling i grønn curry med sprø grønnsaker og villris
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Villris
125 g
Gulrot
1 stk
Gul paprika
1 stk
Pak choy
1 stk
Kyllingfilet i strimler
300 g
Grønn currypaste
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Liten kokosmelk
1 boks
Lime
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek grønnsakene for seg. Tilsett kokt ris i pannen, og smak til med soyasaus, fiskesaus (om du har) og chiliflakes. Rør sammen to egg, og vend dem inn i risen. Vips, deilig stekt ris!
Kok ris etter anvisning på pakken. Hell av overflødig væske, om det er nødvendig (se tips).
Skrell og kutt gulrøtter i tynne skiver, kutt paprika i strimler, skyll pak choy og kutt den i strimler.
Varm opp en stekepanne med 2–3 ss olje. Brun kyllingen, og ta den ut av pannen. Ha gulrøtter og paprika i pannen, og la det surre i 1–2 minutter. Ha kyllingen tilbake i pannen, og tilsett grønn currypaste, la den surre med i 1–2 minutter. Tilsett kokosmelk og hønsebuljong, kok opp og smak til med soyasaus, salt, pepper og limesaft. Ha i pak choy rett før servering.
Server grønn curry med kylling, sprø grønnsaker og villris.
God middag!