Kylling i grønn curry med sprø grønnsaker og villris

Kylling i grønn curry med sprø grønnsaker og villris

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    • soyasaus
    Villris
    125 g
    Gulrot
    1 stk
    Gul paprika
    1 stk
    Pak choy
    1 stk
    Kyllingfilet i strimler
    300 g
    Grønn currypaste
    1 pakke
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Liten kokosmelk
    1 boks
    Lime
    1 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Stek grønnsakene for seg. Tilsett kokt ris i pannen, og smak til med soyasaus, fiskesaus (om du har) og chiliflakes. Rør sammen to egg, og vend dem inn i risen. Vips, deilig stekt ris!

    Kok ris etter anvisning på pakken. Hell av overflødig væske, om det er nødvendig (se tips).
    Skrell og kutt gulrøtter i tynne skiver, kutt paprika i strimler, skyll pak choy og kutt den i strimler. 
    Varm opp en stekepanne med 2–3 ss olje. Brun kyllingen, og ta den ut av pannen. Ha gulrøtter og paprika i pannen, og la det surre i 1–2 minutter. Ha kyllingen tilbake i pannen, og tilsett grønn currypaste, la den surre med i 1–2 minutter. Tilsett kokosmelk og hønsebuljong, kok opp og smak til med soyasaus, salt, pepper og limesaft. Ha i pak choy rett før servering.
    Server grønn curry med kylling, sprø grønnsaker og villris. 
    God middag!