Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- smør
Poteter
500 g
Salt
Skinkestek
300 g
Smør
½–1 ss
Soppsaus
1 pakke
Blomkål
½ stk
Brokkoli
½ stk
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skinken kan også serveres kald. Har du litt sterk sennep er det nydelig til!
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft. Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20 minutter. Sett over en kjele med lettsaltet vann til blomkål og brokkoli.
Ha skinkestekskivene i aluminiumsfolie sammen med litt smør. Pakk folien sammen og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter. Skinkesteken er allerede stekt, så den trenger kun å varmes opp. Ha soppsausen i en kjele og varm forsiktig opp.
Del blomkål og brokkoli i små buketter. Kok bukettene i 3–4 minutter.
Server skinkestek med kokte poteter, grønnsaker og soppsaus.
God middag!