Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
- vann
Kyllingoverlår med skinn uten ben
400 g
Rødløk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Kikerter
1 pakke
Fiskekryddermiks
½–1 pose
Vann
1 dl
Tobladssalat
50 g
Tzatziki
1 pakke
Tortillalefser
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finn frem et skjærebrett, en kniv og en gulrotskreller. Skrell gulroten og kutt av endene. Riv gulroten på den groveste delen av rivjernet. Ha gulroten i en skål og sett den på bordet. Husk skje å ta med.
Varm opp ovnen til 180 grader varmluft.
Kutt kyllingen i terninger. Behold skinnet på, det gir masse god smak. Kutt rødløk i båter.
Varm opp en stekepanne med olje og stek kyllingen og løken. Hell kikertene i en sil og skyll dem godt. Ha kikertene i pannen sammen med kyllingen og tilsett ønsket mengde fiskekrydder og vann. Rør godt og la det småkoke til væsken er borte.
Skrell og riv gulrot. Ha salat, gulrot og tzatziki i hver sin skål slik at alle kan lage sin egen wrap.
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i omtrent 4 minutter.
Server tortillawraps fylt med kylling, tzatziki og grønnsaker.
Skulle du ha noe igjen av denne retten kan den fint spises kald. Ta den med i matpakken så har du en deilig lunsj.
God middag!