Indisk kylling korma med nanbrød og mangochutney

Indisk kylling korma med nanbrød og mangochutney

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Mandler
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Basmatiris
125 g
Gul løk
½ stk
Kyllingfilet i strimler
300 g
Kormapaste
1 glass
(Sennep, Mandler)
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Vann
1 dl
Spinat
100 g
Nanbrød
1 pakke
(Hvete)
Mangochutney
1 glass
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Nanbrødene kan også varmes forsiktig i en brødrister eller et toastjern. Strø gjerne ristede cashewnøtter og koriander over retten om du liker det.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Del løk i skiver. Stek løk, kylling og kormapaste på medium varme i en kjele med litt olje i 2–3 minutter. Hell på yoghurt og vann, og kok opp. La det koke under lokk i 5–7 minutter. Rør underveis. Vend inn spinat når det gjenstår 2 minutter av koketiden.
Stek nanbrødene i 2–4 minutter i ovnen, til de er lett gylne (se tips).
Server indisk kylling korma med basmatiris, nanbrød og mangochutney ved siden av.
God middag!