Grillet og mør svineknoke med BBQ-saus, bulgur og grønnsaker
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Bulgur
125 g
Svineknoker
2 stk
Barbecuesaus
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Pak choy
2 stk
Rødløk
½ stk
Olje
1 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Svineknoker og grønnsaker kan stekes i stekeovn. Forvarm stekeovnen til 200 grader varmluft og stek det hele i omtrent 15 minutter, til kjøttet er gjennomvarmt og grønnsakene er møre.
Fyr opp grillen! Om det ikke skulle passe med grilling les tipset.
Kok bulgur etter anvisning på pakken. Dekk med lokk fram til servering.
Kutt paprika og rødløk i fire deler og pak choy i to.
Grill kjøttet i på alle sider, i omtrent 8–10 slik at det blir gjennomvarmt. Kjøttet er varmebehandlet sous-vide og trenger bare å varmes. Pensle BBQ-saus på svineknoken før servering eller server sausen ved siden av.
Vend grønnsakene i olje, litt salt og pepper. Grill dem i 3–5 minutter til de er gylne og møre, med litt tyggemotstand.
Server grillet og mør svineknoke med BBQ-saus, bulgur og grønnsaker.
God middag!