Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- smør
Bagetter
1/2 pakke
Smør
Fennikel
1/3 stk
Dill
1/3 pakke
Gulrot
1/2 stk
Salt
Sitron
1/4 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du en rikere, rundere og mer kremet suppe, tilsett ½–1 dl fløte eller crème fraîche. For variasjon kan du også tilsette litt karri i suppen. Da freser du bare 1 ss karripulver i 2 ss smør i 30 sekunder på middels temperatur før du tilsetter suppen.
Sett ovnen på 210 grader. Når den er varm, sett inn bagettene og stek dem i omtrent 9 minutter.
Ha suppen over i en kjele og varm forsiktig opp. Rør av og til.
Finsnitt fennikel og kutt gulrot i skiver. Tilsett det i suppen og kok i omtrent 5 minutter til grønnsakene er møre.
Tørk fiskebitene med litt papir og ha dem i suppen. La suppen trekke videre i omtrent 4 minutter til fisken er gjennomtrukket.
Kok opp og smak til med salt, pepper og sitron. Finhakk dill og dryss den over suppen ved servering.
Server med nystekte bagetter og smør.
God middag!