Fiskesuppe med fenikkel og dill

Fiskesuppe med fenikkel og dill

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • smør
    Bagetter
    1/2 pakke
    Smør
    Fennikel
    1/3 stk
    Dill
    1/3 pakke
    Gulrot
    1/2 stk
    Salt
    Sitron
    1/4 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ønsker du en rikere, rundere og mer kremet suppe, tilsett ½–1 dl fløte eller crème fraîche. For variasjon kan du også tilsette litt karri i suppen. Da freser du bare 1 ss karripulver i 2 ss smør i 30 sekunder på middels temperatur før du tilsetter suppen.

    Sett ovnen på 210 grader. Når den er varm, sett inn bagettene og stek dem i omtrent 9 minutter.
    Ha suppen over i en kjele og varm forsiktig opp. Rør av og til.
    Finsnitt fennikel og kutt gulrot i skiver. Tilsett det i suppen og kok i omtrent 5 minutter til grønnsakene er møre.
    Tørk fiskebitene med litt papir og ha dem i suppen. La suppen trekke videre i omtrent 4 minutter til fisken er gjennomtrukket.
    Kok opp og smak til med salt, pepper og sitron. Finhakk dill og dryss den over suppen ved servering.
    Server med nystekte bagetter og smør.
    God middag!