Ovnsbakt brosme med hoisinsaus, nudler og grønnsaker

Ovnsbakt brosme med hoisinsaus, nudler og grønnsaker

3.96 (448)
Under 25 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Hvitløk
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    • soyasaus
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    «Gresset» på toppen av fennikelen kan gjerne finhakkes og tilsettes på slutten av tilberedningen.

    Varm opp ovnen til 210 grader varmluft og sett over en kjele med vann til koking av nudler. Kok gjerne vannet i vannkokeren for å spare tid. Når vannet har kokt opp, ha i nudler og litt salt. Kok nudlene i 2–3 minutter. Rør om av og til. Sil av vannet og avkjøl nudlene.
    Del fennikelen i to og deretter i tynne strimler (se tips). Skjær brokkoli i små buketter og stilken i staver. Skrell gulroten og del den i skiver. Knus hvitløken med bredsiden av en kniv, og kutt den i tynne skiver. Ha grønnsakene i en ildfast form sammen med salt, pepper og olje. Bland alt godt sammen. Sett formen i ovnen og bak grønnsakene i 10–12 minutter.
    Del fisken i terninger, ha terningene i en bolle og ha på soyasaus, salt og pepper. Ha fiskebitene over grønnsakene i den ildfaste formen og stek videre i ovnen. Fisken skal stå til den flaker seg. Det tar omtrent 8–10 minutter.
    Ha nudlene i en kjele med hoisinsaus og vann, og varm forsiktig opp. Bland godt.
    Server ovnsbakt brosme med bakte grønnsaker og nudler med hoisinsaus. Hell eventuelt over stekesjy fra den ildfaste formen.
    God middag!