Pasta med salsiccia og paprika

Pasta med salsiccia og paprika

4.01 (355)
Under 25 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Extra virgin olivenolje
    • kylling-/grønnsaksbuljong
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ta til side litt av kokevannet fra pastaen og bruk det til å justere fuktigheten på retten etter at den er blandet sammen. Har du parmesan er det også godt å strø over.

    Sett over rikelig med lettsaltet vann til koking av pasta. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10–12 minutter. Hell av vannet når pastaen er ferdig. Ha pastaen tilbake i kjelen og la resten av vannet dampe litt av.
    Knus hvitløk. Del paprika i terninger og brokkoli i små buketter. Skrell brokkolistilken og del den i staver.
    Brun kjøttdeigen i en stekepanne med litt olje. Hakk den opp slik at du får grove biter. Stek den gjerne i et par omganger slik at den blir stekt og ikke kokt. Legg kjøttet over på et fat når det er ferdig brunet.
    I samme panne som du stekte kjøttet i, fres hvitløk, brokkoli og paprika på middels pluss varme. Ha til slutt kjøttet tilbake i pannen, bland alt godt sammen og la det surre på lav varme i et par minutter. Tilsett litt buljong hvis du ønsker en mer sausete konsistens. Kok opp og trekk til side.
    Bland sammen pastaen med salsicciablandingen fra stekepannen. Server gjerne med litt nykvernet pepper og en klunk kaldpresset olivenolje.
    God middag!