Club Sandwich med kylling, bacon, egg og aioli
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Småpoteter
300 g
Potetkrydder
1 pakke
Skivet kyllingfilet
250 g
Bacon i skiver
150 g
Egg
2 stk
Klasetomat
1 stk
Pitabrød
4 stk
Aioli
85 g
Tobladssalat
50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kutt potetene i tynne skiver, gjerne med en ostehøvel eller mandolin. Legg dem utover et stekebrett, og ha på olje og krydder. Stek dem gylne og sprø i ovnen.
Varm opp ovnen til 190 grader varmluft.
Vask potetene. Del de største potetene i to, de andre lar du være hele. Legg potetene i en ildfast form. Ha på olje, salt og pepper. Stek potetene til de er møre og gylne, i omtrent 20–25 minutter (se tips). Vend inn potetkrydder når potetene er ferdig stekt.
Varm opp en stekepanne med olje. Stek baconet sprøtt, og ta det ut av pannen. Stek kyllingen til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre den med salt og pepper. Stek speilegg på middels varme, snu dem, og stek dem lett på den andre siden. Eggene skal ha en stekt overflate, men fortsatt være bløte inni.
Varm pitabrødene i ovnen i 3–4 minutter. Kutt tomat i skiver.
Del pitabrødene i to på midten, og legg halvparten av dem utover benken. Smør på aioli, og fordel salat, tomat, kylling, bacon og egg på hvert av brødene. Legg den andre halvdelen på toppen.
Server Club Sandwich med stekte poteter.
God middag!