Club Sandwich med kylling, bacon, egg og aioli

Club Sandwich med kylling, bacon, egg og aioli

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Småpoteter
300 g
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Skivet kyllingfilet
250 g
Bacon i skiver
150 g
Egg
2 stk
(Egg)
Klasetomat
1 stk
Pitabrød
4 stk
(Hvete, Rug)
Aioli
85 g
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Tobladssalat
50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt potetene i tynne skiver, gjerne med en ostehøvel eller mandolin. Legg dem utover et stekebrett, og ha på olje og krydder. Stek dem gylne og sprø i ovnen.

Varm opp ovnen til 190 grader varmluft.
Vask potetene. Del de største potetene i to, de andre lar du være hele. Legg potetene i en ildfast form. Ha på olje, salt og pepper. Stek potetene til de er møre og gylne, i omtrent 20–25 minutter (se tips). Vend inn potetkrydder når potetene er ferdig stekt. 
Varm opp en stekepanne med olje. Stek baconet sprøtt, og ta det ut av pannen. Stek kyllingen til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre den med salt og pepper. Stek speilegg på middels varme, snu dem, og stek dem lett på den andre siden. Eggene skal ha en stekt overflate, men fortsatt være bløte inni.
Varm pitabrødene i ovnen i 3–4 minutter. Kutt tomat i skiver.
Del pitabrødene i to på midten, og legg halvparten av dem utover benken. Smør på aioli, og fordel salat, tomat, kylling, bacon og egg på hvert av brødene. Legg den andre halvdelen på toppen.
Server Club Sandwich med stekte poteter.
God middag!