Biff stroganoff med grønnsaker og fullkornsris
Ny oppskrift
Under 35 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gul løk
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Rød paprika
1 stk
Storfestrimler
300 g
Tomatpuré
140 g
Crème fraîche
150 g
Hønsebuljong
1 pakke
Fullkornsris
125 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek kjøttet i to omganger for best resultat.
Skrell og finhakk løken. Skrell gulrøttene. Kutt paprikaen og gulrøttene i terninger.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttet i 1–2 minutter, og krydre det med salt og pepper. Legg kjøttet til side på en tallerken.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til middels høy varme. Stek løken, paprikaen og gulrøttene i 2–3 minutter. Tilsett tomatpuréen, og stek videre i ca. 1 minutt. Ha i crème fraîchen, hønsebuljongen, kjøttet og 3 dl vann, og kok opp. La stroganoffen koke i 4–5 minutter. Smak til med salt og pepper.
God middag!