Pannestekt laks med agurk- og eplesalat, risnudler og ponzusaus
Ny oppskrift
Under 45 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Flytende honning
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- soyasaus
- vann
Ingefær
1/2 bit
Rød chili
1/2 stk
Koriander
1/2 bunt
Lime
1/2 stk
Soyasaus
1 dl
Vann
1/2 dl
Flytende honning
2 ss
Agurk
1 stk
Rødt eple
1 stk
Lime
1/2 stk
Laksefilet
325 g
Risnudler
180 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finhakk resten av korianderen, og bland den inn i salaten – eller server den ved siden av.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Finhakk korianderen og ønsket mengde av chilien. Skrell ingefæren. Finriv ingefæren og skallet fra limen (kun det grønne) på et rivjern. Bland sammen soyasaus, vann, honning, korianderen, chilien, ingefæren og limeskallet i en serveringsskål. Smak til med saften fra limen.
Kutt agurken og eplet i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn ca. 1 ss olivenolje og smak til med saft fra limen.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Ha fisken over i en ildfast form, og stek formen i ovnen i ca. 5 minutter.
God middag!