Meksikanske fiskepinner i tortilla med eple og koriander
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
Meksikanske fiskepinner
400 g
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1/2 stk
Agurk
1/2 stk
Grønt eple
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Koriander
1 bunt
Hvetetortillaer
4 stk
Lime
1 stk
Lettrømme
150 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland gjerne lettrømmen sammen med avokado og limesaft for en deilig avokadodressing.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel de meksikanske fiskepinnene på et stekebrett, og stek dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen de siste ca. 8 minuttene av fiskepinnenes steketid.
Skyll grønnsakene i kaldt vann. Del hjertesalat i grove biter. Kutt paprika, agurk og eple i terninger. Hell laken av maisen, og grovhakk koriander. Ha alle grønnsakene i separate serveringsskåler.
Fyll tortillaene med fiskepinnene og grønnsakene. Kutt limen i båter, og server rømmen og limebåtene til retten.
God middag!