Meksikanske fiskepinner i tortilla med eple og koriander

Meksikanske fiskepinner i tortilla med eple og koriander

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
Meksikanske fiskepinner
400 g
(Fisk, Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1/2 stk
Agurk
1/2 stk
Grønt eple
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Koriander
1 bunt
Hvetetortillaer
4 stk
(Hvete)
Lime
1 stk
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland gjerne lettrømmen sammen med avokado og limesaft for en deilig avokadodressing.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel de meksikanske fiskepinnene på et stekebrett, og stek dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen de siste ca. 8 minuttene av fiskepinnenes steketid.
Skyll grønnsakene i kaldt vann. Del hjertesalat i grove biter. Kutt paprika, agurk og eple i terninger. Hell laken av maisen, og grovhakk koriander. Ha alle grønnsakene i separate serveringsskåler.
Fyll tortillaene med fiskepinnene og grønnsakene. Kutt limen i båter, og server rømmen og limebåtene til retten.
God middag!