BBQ-marinert kjøttdeig i tortillawrap med coleslaw og stekt mais
Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Kjøttdeig
350 g
Barbecuesaus
1 pakke
Coleslaw
200 g
Grønt eple
1 stk
Mais
1 pakke
Chipotlemiks
½ pakke
Hjertesalat
1 stk
Tortillalefser
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek tortillalefsene i stekepannen på middels varme i litt olje, til de blir lett gylne. Dette gir lefsene mer smak.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Brun kjøttdeigen i en stekepanne med 1–2 ss olje. Det er viktig at stekepannen er god og varm, og at du ikke rører i kjøttet med en gang, for da blir det kokt og ikke stekt. Del kjøttet i mindre biter når det har begynt å få en fin stekeskorpe. Vend inn barbecuesaus, og krydre med salt og pepper.
Riv eplet på den grove siden av rivjernet, og bland det inn i coleslawen. Smak til med salt og pepper.
Hell vannet av maisen, og varm opp en stekepanne med litt olje. Stek maisen i 2–3 minutter, og vend inn ønsket mengde chipotlemiks.
Kutt salaten i stimler, skyll og tørk den lett.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering (se tips).
Sett kjøttdeig, eplecoleslaw, stekt chipotlemais, salat og fullkornstortillas på bordet. La alle fylle sin egen wrap etter eget ønske.
God middag!