Wraps med kylling, mango, guacamole og søt chilisaus

Wraps med kylling, mango, guacamole og søt chilisaus

Ny oppskrift
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • olje
  • pepper
  • salt
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Mango
1 stk
Guacamole
1 pakke
Fullkornstortillaer
4 stk
(Hvete)
Sweet chili-dippsaus
1 flaske
Skivet kyllingfilet
350 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek kjøttet i to omganger for best resultat.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt enden av salaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt salatbladene i strimler. Kutt paprikaen i terninger. Skrell og kutt mangoen i terninger. Ha grønnsakene og guacamolebasen i separate skåler for servering.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 3–4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt, pepper og sitruskrydderet.
Server chilisausen til retten.
God middag!