Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Eplesider-/hvitvinseddik
- extra virgin olivenolje
- salt
- solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skyll potetene i kaldt vann. Kutt dem i biter og ha dem i en skål. Bland inn løk, tomater og pesto. Sett skålen på bordet og husk bestikk!
Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Kutt halve rødløken i båter og finhakk hvitløk. Legg kylling og løk på et oljet stekebrett. Ha på hvitløk, salt og pepper. Sett brettet i ovnen og stek kyllingen i 20–25 minutter. Om du bruker et steketermometer, skal kjernetemperaturen ligge på 70 grader.
Skyll potetene i kaldt vann og del dem i biter. Del tomatene i to og finhakk resten av rødløken. Ha poteter, løk og tomater i en bolle og vend inn ønsket mengde pesto. Smak til med salt og pepper. Elementene kan også serveres hver for seg.
Ha salaten i en bolle og vend inn olje og eddik rett før servering.
Server kylling med pestopoteter og grønn salat.
Krydre kyllingen og legg den på et smurt stykke aluminiumsfolie på grillen. Grill kyllingen til den er gjennomstekt, husk å snu på den underveis.
God middag!