Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vask hendene før du starter. Finn frem skjærebrett og kniv. Legg litt vått papir under skjærebrettet, så sklir det ikke så lett. Del paprikaen i to og ta ut stilken med frø. Del paprikaen i store terninger.
Kok opp en kjele med vann til nudler (se tips).
Kutt kyllingen i mindre biter, kålen i tynne strimler, og ananas, rødløk og paprika i store terninger. Finhakk koriander.
Varm opp en stekepanne med olje. Stek kyllingen gyllen, ta den ut av pannen og legg den på en tallerken. Ha kål, løk og paprika i stekepannen. Stek det hele på høy varme i 2–3 minutter.
Ha kyllingen tilbake i stekepannen. Ønsker du varm ananas, tilsett den. Ha i teriyakisaus, rør godt og smak til med salt og pepper.
Kok nudlene i rikelig med lettsaltet vann i 2–3 minutter. Hell av vannet og tilsett litt olje.
Server nudler med wokede grønnsaker og kylling. Topp det hele med hakket koriander (se tips).
Ha gjerne i litt av en kyllingbuljongterning i nudlene, det vil gi en god smak. For mer smak i woken, hakk gjerne chili og ingefær og dryss det over. Nøtter eller sesamfrø passer også godt her.
God middag!