Pastaputer fylt med ost servert med valnøtter og kremet sopp

Pastaputer fylt med ost servert med valnøtter og kremet sopp

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Valnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Ravioli med fire oster
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Gul løk
1 stk
Minisjampinjong
200 g
Gressløk
1 pakke
Gul paprika
1 stk
Crème fraîche
1 pakke
(Laktose)
Valnøtter
1 pakke
(Valnøtter, Nøtter)
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp ravioli med litt pesto ved servering!

Skrell løken. Kutt paprikaen og løken i tynne skiver. Finhakk gressløken. Grovhakk valnøttene.
Bland steinsoppulveret med crème fraîche og ca. 1 dl vann i en skål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek løken i 1–2 minutter, til den er blank. Tilsett paprikaen og minisjampinjongene, og stek videre i 2–3 minutter.
Tilbered ravioli som anvist på pakken. 
Ha løken, paprikaen og soppen i en skål og vend inn crème fraîche-blandingen. Smak til med salt og pepper. 
Topp retten med Gran Biraghi-osten, valnøttene og gressløken.
God middag!