Pastaputer fylt med ost servert med valnøtter og kremet sopp
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Valnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Ravioli med fire oster
1 pakke
Gul løk
1 stk
Minisjampinjong
200 g
Gressløk
1 pakke
Gul paprika
1 stk
Crème fraîche
1 pakke
Valnøtter
1 pakke
Gran Biraghi
1 pakke
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp ravioli med litt pesto ved servering!
Skrell løken. Kutt paprikaen og løken i tynne skiver. Finhakk gressløken. Grovhakk valnøttene.
Bland steinsoppulveret med crème fraîche og ca. 1 dl vann i en skål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek løken i 1–2 minutter, til den er blank. Tilsett paprikaen og minisjampinjongene, og stek videre i 2–3 minutter.
Tilbered ravioli som anvist på pakken.
Ha løken, paprikaen og soppen i en skål og vend inn crème fraîche-blandingen. Smak til med salt og pepper.
Topp retten med Gran Biraghi-osten, valnøttene og gressløken.
God middag!