Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Dijonsennep eller annen sennep
- eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
- extra virgin olivenolje
- Litt salt
- smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om været ikke er i grillhumør, stek kotelettene i pannen og sett dem i ovnen mens du forbereder resten av middagen. La dem stå i ovnen i omtrent 15–20 minutter.
Vask mandelpotetene godt, men behold skallet på. Kok opp en kjele med lettsaltet vann og legg i potetene. Kok potetene i omtrent 15–20 minutter. Hell av vannet, ha potetene tilbake i kjelen og dekk til med et lokk frem til servering.
Pensle svinekammen med litt olje og legg den på grillen eller i en middels varm stekepanne. Stek skivene gylne på begge sider. Smør på BBQ-saus med baksiden av en skje når de er ferdigstekt. La kjøttet hvile i 5–6 minutter før servering (se tips).
Del potetene i to eller fire når de er ferdig kokt og kjøl dem litt ned.
Kok opp 3 dl vann med litt salt i en kjele. Del pak choi i strimler, gulrot i skiver og sjalottløk i båter. Damp grønnsakene under lokk i 2–3 minutter. Hell av vannet, vend inn en klatt smør og smak til med litt salt og pepper.
Pisk sammen olivenolje, sennep, eddik, salt og pepper i en bolle og bland de sammen med mandelpotetene.
Server grillet svinekam med pak choi, gulrot og fransk potetsalat.
God middag!