Grillbacon med poteter og blomkål i hvit saus
Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Blomkål
½ stk
Bechamelsaus
400 g
Grillbacon
1 pakke
Gul løk
½ stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak gjerne til den hvite sausen med litt muskattnøtt. Det er også ekstra godt med litt friske urter på, som for eksempel persille eller kjørvel.
Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme, og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20–25 minutter.
Del blomkålen i små buketter, og kok dem sammen med potetene de siste 4–5 minuttene. Hell av vannet, sett ned varmen, og hell over bechamelsausen.
Skrell og kutt løken i tynne skiver.
Ha olje i en middels varm stekepanne, og stek løken til den blir blank. Ta løken til side, og stek baconet til det blir sprøtt.
Server grillbacon med poteter og blomkål i bechamelsaus. Krydre med litt salt og pepper.
God middag!