Grillbacon med poteter og blomkål i hvit saus

Grillbacon med poteter og blomkål i hvit saus

Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Blomkål
½ stk
Bechamelsaus
400 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Grillbacon
1 pakke
Gul løk
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak gjerne til den hvite sausen med litt muskattnøtt. Det er også ekstra godt med litt friske urter på, som for eksempel persille eller kjørvel.

Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme, og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20–25 minutter.
Del blomkålen i små buketter, og kok dem sammen med potetene de siste 4–5 minuttene. Hell av vannet, sett ned varmen, og hell over bechamelsausen. 
Skrell og kutt løken i tynne skiver.
Ha olje i en middels varm stekepanne, og stek løken til den blir blank. Ta løken til side, og stek baconet til det blir sprøtt. 
Server grillbacon med poteter og blomkål i bechamelsaus. Krydre med litt salt og pepper. 
God middag!