Sticky kylling med kokosris og rødkålsalat
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soya
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Jasminris
150 g
Kokosmasse
50 g
Kyllinglårfilet
400 g
Hoisinsaus
100 g
Rødkål
300 g
Grønn paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Koriander
½-1 bunt
Lime
½-1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt hakkede nøtter over rødkålsalaten. Det er også ekstra godt å strø ristede sesamfrø på kyllingen ved servering.
Sett stekeovnen på 200 grader varmluft.
Kok ris som anvist på pakken. Rist kokosmassen i en middels varm og tørr stekepanne til den blir lett brunet, og vend den inn i den ferdigkokte risen. La risen stå og etterdampe under lokk frem til servering.
Vend kyllinglårfiletene sammen med hoisinsaus i en ildfast form, og stek dem i 15–20 minutter.
Finsnitt rødkål, grønn paprika og rødløk. Grovhakk koriander. Ha alt i en salatbolle, og vend det godt sammen, smak til med limesaft, salt og pepper.
Server sticky kylling med kokosris og rødkålsalat.
God middag!