Sticky kylling med kokosris og rødkålsalat

Sticky kylling med kokosris og rødkålsalat

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Jasminris
150 g
Kokosmasse
50 g
Kyllinglårfilet
400 g
Hoisinsaus
100 g
(Gluten, Soya)
Rødkål
300 g
Grønn paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Koriander
½-1 bunt
Lime
½-1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt hakkede nøtter over rødkålsalaten. Det er også ekstra godt å strø ristede sesamfrø på kyllingen ved servering.

Sett stekeovnen på 200 grader varmluft. 
Kok ris som anvist på pakken. Rist kokosmassen i en middels varm og tørr stekepanne til den blir lett brunet, og vend den inn i den ferdigkokte risen. La risen stå og etterdampe under lokk frem til servering. 
Vend kyllinglårfiletene sammen med hoisinsaus i en ildfast form, og stek dem i 15–20 minutter.
Finsnitt rødkål, grønn paprika og rødløk. Grovhakk koriander. Ha alt i en salatbolle, og vend det godt sammen, smak til med limesaft, salt og pepper. 
Server sticky kylling med kokosris og rødkålsalat.
God middag!