Grønnsakssuppe med rotgrønnsaker og magre kjøttpølser
Roede

Grønnsakssuppe med rotgrønnsaker og magre kjøttpølser

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • vann
Liste
Liste
Bilder
Vann
1.5 l
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Rotgrønnsaker i terninger
300 g
(Selleri)
Purreløk
½–1 stk
Poteter
350 g
Magre kjøttpølser
400 g
(Sulfitt, Sennep, Melk, Laktose)
Flatbrød
1 pakke
(Hvete, Rug, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du lar retten koke lenger, vil potetene være med på å jevne suppen, og retten vil ligne en lapskaus. Om du heller vil, kan du lage stekte pølser med stekt purreløk, kokte rotgrønnsaker og potetbåter.

Kok opp en stor kjele med vann og buljong (se tips). 
Kutt purreløken på langs, og skyll den godt. Kutt purreløk i skiver, og potet i terninger. Kutt pølsene i biter.
Ha rotgrønnsaker, purreløk, poteter og pølsebiter i kjelen med buljong. Kok opp, og la suppen småkoke i 15–20 minutter, eller til grønnsakene er møre (se tips). Smak til med salt og pepper.
Server grønnsakssuppe med rotgrønnsaker, purreløk, mager kjøttpølse og flatbrød.
Om det skulle være noen rester igjen, egner de seg godt til frysing.
500 g Energiinnhold: ca. 350 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-Appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram) 
God middag!