Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Egg
- evt. smør
- grovkvernet sort pepper
- salt
Bagetter
1 pakke
Evt. smør
Egg
2 stk
Tunfisk i olivenolje
1 boks
Rødløk
½ stk
Rød paprika
½ stk
Majones
1 beger
Rømmekolle
1 pakke
Salt
Isbergsalat
½ stk
Grovkvernet sort pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du har noen ekstra poteter, passer disse godt til tunfisksalat. Gulrot og sitron vil også løfte retten!
Varm opp stekeovnen til 210 grader. Stek bagettene på rist i ovnen i omtrent 9 minutter. Ta de ut og la dem kjøle seg ned frem til servering.
Kok opp vann til egg. Når vannet koker, senk egget forsiktig ned i det kokende vannet med en spiseskje og la det trekke i omtrent 10 minutter. Åpne tunfiskboksen og ha tunfisken i en sikt. La oljen renne av. Hvis du synes det tar lang tid, bruk en gaffel og press tunfisken ned i sikta. På denne måten blir du kvitt eventuell overflødig olje.
Kutt løk og paprika i små terninger og bland med majones og rømme. Bland inn tunfisken. Smak til med salt og pepper. Finsnitt isbergsalaten.
Server tunfisksalat med bagetter og eventuelt godt smør til. Ha godt med grovkvernet pepper på salaten ved servering.
God middag!