Hjemmelagde fiskepinner med urtecrust og gribiche
Ingredienser
- Egg·
- Gluten·
- Fisk
- Egg
- extra virgin olivenolje
- hvetemel
- kokt egg
- salt
- solsikke-/rapsolje
- sylteagurk
- vann
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tips 1: Du kan også drysse fiskefingrene med persille og sitronskall etter steking fremfor å blande det inn i pankoen. Tips 2: Om du vil, kan du lune bønner og kikerter forsiktig i en kjele før du blander dem sammen med grønnsakene. Da kan de oppleves som litt mørere og ikke så tørre ved servering. Tips 3: Bruk gjerne noen timianblader som er til overs fra de italienske kjøttbollene i gribischesausen, og smak gjerne til med sitron eller lime.