BBQ-marinert pulled pork i tortillawrap med coleslaw og stekt mais
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- pepper
- salt
Pulled pork
400 g
Barbecuesaus
1 pakke
Coleslaw
200 g
Mais
1 pakke
Chipotlemiks
½ pakke
Hjertesalat
½ stk
Tortillalefser
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek tortillalefsene i stekepannen på middels varme i litt olje, til de blir lett gylne. Dette gir lefsene mer smak.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Ha pulled pork med kraft i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumfolie. Stek kjøttet i ovnen i 15 minutter. Ta formen ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbequesaus. Sett formen tilbake i ovnen, og stek i kjøttet i ytterligere 5 minutter uten folie.
Hell vannet av mais, og varm opp en stekepanne med litt olje. Stek maisen i 2–3 minutter, og vend inn ønsket mengde chipotlemiks.
Skyll salat. Bruk gjerne en salatslynge. Kutt salaten i stimler.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering (se tips).
Sett pulled pork, coleslaw, stekt chipotlemais, salat og tortillas på bordet. La alle fylle sin egen wrap etter eget ønske.
God middag!