BBQ-marinert pulled pork i tortillawrap med coleslaw og stekt mais

BBQ-marinert pulled pork i tortillawrap med coleslaw og stekt mais

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • olje
  • pepper
  • salt
Pulled pork
400 g
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Coleslaw
200 g
(Egg, Sennep)
Mais
1 pakke
Chipotlemiks
½ pakke
Hjertesalat
½ stk
Tortillalefser
1 pakke
(Hvete)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek tortillalefsene i stekepannen på middels varme i litt olje, til de blir lett gylne. Dette gir lefsene mer smak.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Ha pulled pork med kraft i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumfolie. Stek kjøttet i ovnen i 15 minutter. Ta formen ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbequesaus. Sett formen tilbake i ovnen, og stek i kjøttet i ytterligere 5 minutter uten folie. 
Hell vannet av mais, og varm opp en stekepanne med litt olje. Stek maisen i 2–3 minutter, og vend inn ønsket mengde chipotlemiks.
Skyll salat. Bruk gjerne en salatslynge. Kutt salaten i stimler.  
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering (se tips).
Sett pulled pork, coleslaw, stekt chipotlemais, salat og tortillas på bordet. La alle fylle sin egen wrap etter eget ønske.
God middag!