Fiskekakeburgere med potetskiver og chilimajones
Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Fisk·
- Peanøtter·
- Melk·
- Nøtter
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
500 g
Solsikke-/rapsolje
1–2 ss
Salt
Fiskekaker
480 g
Hamburgerbrød
2 stk
Isbergsalat
½ stk
Agurk
½ stk
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Knus gjerne et par hvitløksfedd og bland dem inn sammen med potetene. Paprikapulver vil også fungere utmerket for ekstra farge og smak. Fiskekakeburgeren og brødene kan gjerne varmes på grillen. Pass da på at den ikke får for høy varme
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skjær potetene i ganske tynne skiver og legg dem utover et stekebrett. Bland inn olje, salt og pepper. Sett brettet i ovnen og bak potetskivene til de er møre og gylne. Det tar omtrent 20–25 minutter. Vend om på dem underveis for jevnere steking.
Legg fiskeburgerne i en ildfast form og varm dem i ovnen til de er gjennomvarme. Det tar omtrent 15 minutter.
Skjær isbergsalat, løk, agurk og tomater i skiver.
Server fiskeburgere med salat, agurk, løk, tomat og potetskiver med chillimajones.
God middag!