Fiskekakeburgere med potetskiver og chilimajones

Fiskekakeburgere med potetskiver og chilimajones

Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Liste
Liste
Bilder
Poteter
500 g
Solsikke-/rapsolje
1–2 ss
Salt
Fiskekaker
480 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Hamburgerbrød
2 stk
(Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
Isbergsalat
½ stk
Agurk
½ stk
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Knus gjerne et par hvitløksfedd og bland dem inn sammen med potetene. Paprikapulver vil også fungere utmerket for ekstra farge og smak. Fiskekakeburgeren og brødene kan gjerne varmes på grillen. Pass da på at den ikke får for høy varme

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skjær potetene i ganske tynne skiver og legg dem utover et stekebrett. Bland inn olje, salt og pepper. Sett brettet i ovnen og bak potetskivene til de er møre og gylne. Det tar omtrent 20–25 minutter. Vend om på dem underveis for jevnere steking.
Legg fiskeburgerne i en ildfast form og varm dem i ovnen til de er gjennomvarme. Det tar omtrent 15 minutter.
Skjær isbergsalat, løk, agurk og tomater i skiver.
Server fiskeburgere med salat, agurk, løk, tomat og potetskiver med chillimajones.
God middag!