Kremet pestopasta med pepperoni

Kremet pestopasta med pepperoni

Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
  • Evt. smør/ekstra virgin olivenolje
  • Litt salt
Penne
200 g
Litt salt
Evt. smør/ekstra virgin olivenolje
1 ss
Stangselleri
2–3 stilk
Sjalottløk
1 stk
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Grønn pesto
80 g
Rømmemiks
1 pakke
(Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om ikke alle rundt bordet liker pepperoni, stek den for seg og server den vedsiden av.

Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Pastaen skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8–10 minutter. Hell av vannet og vend pastaen i litt olivenolje eller smør.
Skjær stangselleristilkene i tynne strimler og løken i tynne båter. Stek løken til den er blank. Tilsett pepperoni og la den steke med til den har sluppet en del av fettet. Tilsett pesto og stangselleri. Bland godt før du tilsetter rømmemiks. Bland sammen, kok opp og smak til med salt og pepper.
Server pasta med kremet pastasaus.
God middag!