Fiskeburger med potetbåter

Fiskeburger med potetbåter

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
500 g
Salt
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Fiskekaker
480 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Restaurantsalat
½ pakke
Fennikel
½ stk
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Remulade
1 beger
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Hamburgerbrød
2 stk
(Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Legg fennikel i en bolle med iskaldt vann i omtrent 5 minutter, da blir den god og sprø.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kutt potetene i båter og ha dem over på et stekebrett. Vend potetbåtene i olje, salt og pepper. Stek potetene til de er møre, i omtrent 20–25 minutter.
Varm fiskekakene i en stekepanne med 1–2 ss olje, til de er gjennomvarme.
Varm hamburgerbrødene i ovnen eller i en brødrister de siste minuttene før servering.
Ha salaten i en bolle. Kutt tomat og løk i skiver. Del fennikel i to og kutt den i tynne skiver (se tips).
Server elementene på bordet, så kan alle montere sin favorittburger!
Ha potetene på et aluminiumsbrett med olje og krydder. Grill potetene til de er møre, men husk å snu på dem underveis. Varm fiskekakene på grillen og legg på hamburgerbrødene de siste minuttene.
God middag!