Thai fiskesuppe med rød curry, grønnkål og koriander
Ny oppskrift
Under 15 min
5 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
Thaisuppe
500-700 g
Gulrot
1 stk
Grønnkål
50 g
Seifilet
200 g
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du mer metning, kan du spise suppen med ris, nudler eller brød.
Hell suppen i en kjele, og kok opp på middels varme. Rør underveis så den ikke brenner seg.
Skrell og kutt gulrot i skiver, skjær fisken i terninger. Skyll og hakk koriander.
Ha gulrot i suppen, og la den småkoke i 2–3 minutter. Tilsett grønnkål og fisk, vend forsiktig om, og la fisken trekke i suppen i 2–3 minutter.
Spis deilig thai fiskesuppe toppet med koriander.
God middag!