Thai fiskesuppe med rød curry, grønnkål og koriander

Thai fiskesuppe med rød curry, grønnkål og koriander

Ny oppskrift
Under 15 min
5 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Thaisuppe
    500-700 g
    (Selleri, Melk, Laktose)
    Gulrot
    1 stk
    Grønnkål
    50 g
    Seifilet
    200 g
    (Fisk)
    Koriander
    1 bunt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ønsker du mer metning, kan du spise suppen med ris, nudler eller brød.

    Hell suppen i en kjele, og kok opp på middels varme. Rør underveis så den ikke brenner seg. 
    Skrell og kutt gulrot i skiver, skjær fisken i terninger. Skyll og hakk koriander. 
    Ha gulrot i suppen, og la den småkoke i 2–3 minutter. Tilsett grønnkål og fisk, vend forsiktig om, og la fisken trekke i suppen i 2–3 minutter. 
    Spis deilig thai fiskesuppe toppet med koriander. 
    God middag!