Bratwürst med maiskolber og gressløksmør

Bratwürst med maiskolber og gressløksmør

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • smør
    • solsikke-/rapsolje
    Poteter
    500 g
    Solsikke-/rapsolje
    2 ss
    Salt
    Bifftomat
    1 stk
    Salt
    Romanosalat
    ½ stk
    Smør
    3 ss
    Salt
    Gressløk
    ½ pakke
    Maiskolbe
    1 pakke
    Bratwurst
    240 g
    Godtlevertpølser
    200 g
    Solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Bloody mary ketsjup
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Hele retten kan lages i ovnen. Start med potetene. Legg tomater, mais og pølser i ovnen etter hvert, de trenger omtrent 15 minutter.

    Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft og/eller fyr opp grillen. Ta ut smør til gressløkssmør.
    Skyll og del poteter i båter. Legg potetbåtene på et stekebrett med bakepapir og krydre med salt, pepper og olje. Stek potetene i stekeovnen til de er møre, omtrent 20–25 minutter.
    Del tomatene i to, krydre med salt og pepper, og bak i stekeovn i omtrent 10–15 minutter. Alternativt kan tomaten grilles. Skyll, tørk og del romanosalaten i strimler, legg over i en skål.
    Finhakk gressløk og bland med temperert smør, litt salt og pepper. Grill eller stek maiskolbene til de er gyldne på alle sider og pensle med gressløksmør før servering.
    Lag snitt i pølsene. Grill eller stek dem i 3–5 minutter, til de er gjennomvarme.
    Server grillede pølser med stekte poteter, bifftomat, romanosalat, mais med gressløkssmør og bloody mary-ketsjup.
    God middag!