Kyllingfilet med stekte grønnsaker og peppersaus
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Poteter
400 g
Middelhavskrydder
½-1 pakke
Kyllingfilet
380 g
Peppersaus
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Grønnsaksmiks med grønnkål
200 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Brun kyllingen på alle sider, og stek den ferdig i stekeovnen. Juster sausen med litt vann om den skulle bli for tykk.
Varm ovnen til 220 grader varmluft.
Del potetene i to, og ha dem i en ildfast form, vend inn 2 ss olje, middelhavskrydder, salt og pepper. Stek potetene i 20–25 minutter, eller til de er gylne og møre.
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper. Ha olje i en middels varm stekepanne. Stek kyllingfiletene i 2–3 minutter på hver side. Hell på peppersaus, og la kyllingen trekke seg ferdig på litt lavere varme. Det tar omtrent 8–10 minutter. Del kyllingen i skiver før servering.
Kutt paprika i strimler. Ha olje i en middels varm stekepanne, og stek alle grønnsakene i 4–5 minutter. Krydre med salt og pepper.
Server kyllingfilet med urtepoteter, stekte grønnsaker og peppersaus.
God middag!