Fiskeburger med mangosalat og ovnsstekte poteter

Fiskeburger med mangosalat og ovnsstekte poteter

Ny oppskrift
Under 25 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
400 g
Mango
1 stk
Agurk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Lime
1 stk
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Tzatzikikrydder
½ pakke
Agurk
½ stk
Fiskeburgere
250 g
(Fisk, Selleri, Sennep, Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv et eple og bland det inn i tzatzikien, det vil gi en god friskhet.

Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Skyll potetene, og del dem i båter. Ha potetene på et stekebrett med bakepapir. Vend inn olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen til de er gylne og møre. Det tar 20–25 minutter. 
Del mangoen i to langs steinen, skjær av skallet og kutt frukten i terninger. Kutt halve agurken og paprika i terninger. Bland sammen mango, agurk og paprika, og smak til med olivenolje, saften fra en lime, salt og pepper.
Riv den andre halvdelen av agurken på rivjernet. Klem ut vannet, og bland sammen agurk, yoghurt og tzatzikikrydder. 
Varm opp en stekepanne med olje. Stek fiskeburgerene til de er gjennomvarme.
Brekk salaten fra stilken så du får fine blader. Skyll salaten, og tørk den lett.
Varm hamburgerbrødene i 2–3 minutter i ovnen før servering.
Sett alle elementene på bordet, så kan alle lage sin egen fiskeburger slik de ønsker selv. God middag!
God middag!