Indrefilet av svin med wokede grønnsaker i hoisinsaus med lime

Indrefilet av svin med wokede grønnsaker i hoisinsaus med lime

Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Jasminris
150 g
Marinert indrefilet av svin
300 g
(Soya, Hvete)
Gulrot
1 stk
Gul paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Sjampinjong
200 g
Hoisinsaus
1 pakker
(Gluten, Soya)
Chiliflak
½–1 pakke
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Chiliflakene har litt futt, så om ikke alle liker det så hett, kan du servere chilien ved siden av. Tilsett gjerne litt riseddik, soyasaus eller chilisaus i woken for mer mer smak.

Kok ris etter anvisning på pakken.
Kutt indrefilet av svin i skiver, og krydre med salt og pepper. Skrell gulrot og rødløk. Kutt paprika, rødløk og gulrot i strimler. Kutt sjampinjong i to. 
Forvarm en stor stekepanne eller wokpanne, og ha i olje. Stek kjøttskivene i to omganger i 1–2 minutter på hver side. Legg kjøttet over på en tallerken. Stek så grønnsakene i samme stekepanne i 3–4 minutter, mens du vender om underveis. Bruk to stekepanner om det trengs. Krydre med chiliflakes, om du liker litt futt, eller server dem ved siden. Tilsett hoisinsaus og ½ dl vann, og kok opp. Legg kjøttet på toppen før servering, og strø over koriander.
Skyll koriander i rennende kaldt vann, og rist av vannet. Strø koriander over woken ved servering. Del lime i båter.
Server indrefilet av svin med wokede grønnsaker i hoisinsaus med koriander. Press limesaft over woken, om du liker det! 
God middag!