Indrefilet av svin med wokede grønnsaker i hoisinsaus med lime
Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Jasminris
150 g
Marinert indrefilet av svin
300 g
Gulrot
1 stk
Gul paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Sjampinjong
200 g
Hoisinsaus
1 pakker
Chiliflak
½–1 pakke
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Chiliflakene har litt futt, så om ikke alle liker det så hett, kan du servere chilien ved siden av. Tilsett gjerne litt riseddik, soyasaus eller chilisaus i woken for mer mer smak.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Kutt indrefilet av svin i skiver, og krydre med salt og pepper. Skrell gulrot og rødløk. Kutt paprika, rødløk og gulrot i strimler. Kutt sjampinjong i to.
Forvarm en stor stekepanne eller wokpanne, og ha i olje. Stek kjøttskivene i to omganger i 1–2 minutter på hver side. Legg kjøttet over på en tallerken. Stek så grønnsakene i samme stekepanne i 3–4 minutter, mens du vender om underveis. Bruk to stekepanner om det trengs. Krydre med chiliflakes, om du liker litt futt, eller server dem ved siden. Tilsett hoisinsaus og ½ dl vann, og kok opp. Legg kjøttet på toppen før servering, og strø over koriander.
Skyll koriander i rennende kaldt vann, og rist av vannet. Strø koriander over woken ved servering. Del lime i båter.
Server indrefilet av svin med wokede grønnsaker i hoisinsaus med koriander. Press limesaft over woken, om du liker det!
God middag!