Pølser med potetsalat og maissalsa

Pølser med potetsalat og maissalsa

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Extra virgin olivenolje
    • hvitløk
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    Mais
    1 pakke
    Hvitløk
    1 fedd
    Rød chili
    ½–1 stk
    Solsikke-/rapsolje
    2 ss
    Tomat
    1 stk
    Vårløk
    ½ pakke
    Lime
    1 stk
    Extra virgin olivenolje
    2 ss
    Salt
    Stekepølse
    400 g
    Potetsalat
    1 beger
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ønsker du en sterkere salsa kan du smake til med noen dråper tabasco.

    Fyr opp grillen.
    Ha maisen i et dørslag. Skyll den godt og la den renne av seg. Finhakk hvitløk og chili, kutt tomater i terninger og skjær vårløk i tynne skiver.
    Varm opp en stekepanne med olje og stek mais, hvitløk og ønsket mengde chili til maisen er gylen. Dette kan du også gjøre ute på grillen om du har grill med stekeplate. Ha maisblandingen over i en skål og bland inn tomat, vårløk, saften fra en lime, olivenolje, salt og pepper.
    Snitt pølsene lett på begge sider. Grill pølsene til de er gjennomvarme og gylne på begge sider.
    Server grillede pølser med potetsalat og maissalsa.
    Varm opp en stekepanne med olje og stek pølsene til de er gylne på begge sider.
    God middag!