Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- hvitløk
- salt
- solsikke-/rapsolje
Mais
1 pakke
Hvitløk
1 fedd
Rød chili
½–1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Tomat
1 stk
Vårløk
½ pakke
Lime
1 stk
Extra virgin olivenolje
2 ss
Salt
Stekepølse
400 g
Potetsalat
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du en sterkere salsa kan du smake til med noen dråper tabasco.
Fyr opp grillen.
Ha maisen i et dørslag. Skyll den godt og la den renne av seg. Finhakk hvitløk og chili, kutt tomater i terninger og skjær vårløk i tynne skiver.
Varm opp en stekepanne med olje og stek mais, hvitløk og ønsket mengde chili til maisen er gylen. Dette kan du også gjøre ute på grillen om du har grill med stekeplate. Ha maisblandingen over i en skål og bland inn tomat, vårløk, saften fra en lime, olivenolje, salt og pepper.
Snitt pølsene lett på begge sider. Grill pølsene til de er gjennomvarme og gylne på begge sider.
Server grillede pølser med potetsalat og maissalsa.
Varm opp en stekepanne med olje og stek pølsene til de er gylne på begge sider.
God middag!